Auto Class - Anvelope și Servicii

Ai nevoie de ajutor?
Sună la 0251 458 325 sau

CUM CUMPĂR

Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului „Adauga in Cos”.

Produsele le puteti alege din meniul PRODUSE și ANVELOPE. Produsele noi sunt afisate pe prima pagina a site-ului. In cosul de cumparaturi puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate si sa stergeti produse sau sa goliti cosul. Cumparaturile se finalizeaza prin apasarea butonului „FINALIZEAZĂ COMANDA” sau a iconitei cu cosul de cumparaturi din coltul drept al paginii.

Se completeaza formularul de inregistrare prin introducerea informatiilor dumneavoastra (nume/prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si adresa de livrare), dupa care se alege modalitatea de plata. Datele dumneavoastra sunt confidentiale si nu vor fi facute publice.

Toate campurile sunt obligatorii pentru inregistrare. Pentru orice nelamuriri, va rugam nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail office@auto-class.ro. Va multumim ca ati cumparat de pe site-ul nostru!

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!