Auto Class - Anvelope și Servicii

Ai nevoie de ajutor?
Sună la 0251 458 325 sau

PROMOȚII

Face față oricărei provocări cu voucherele de la DUNLOP

Achiziționează 4 anvelope de iarnă sau all season Dunlop în perioada 15.10 - 30.11.2023 și poți primi până la 200 de lei în vouchere de combustibil.
 
După finalizarea achiziției de pe site-ul ANVELOPE ACASA intră pe https://promotie.dunlop.ro și înregistrează-te la promoție!

Mergi mai departe cu voucherele GOODYEAR!

Achiziționează 4 anvelope de iarnă sau all season Goodyear în perioada 15.10 - 30.11.2023 și poți primi până la 400 de lei în vouchere de combustibil.
 
După finalizarea achiziției de pe site-ul ANVELOPE ACASA intră pe https://promotie.goodyear.ro și înregistrează-te la promoție!

 

START SOMETHING GOOD TODAY.
GO GOODYEAR.

Ai nevoie de anvelope noi?

Cumpără un set nou de anvelope de la service-ul Premio și primești TireGuard365 gratuit – garanție suplimentară 12 luni pentru înlocuirea sau repararea anvelopelor în cazul unor daune accidentale.
Cum să participi la promoție ?
✅ Cumpără un set complet de anvelope de vară, all seasons sau de iarnă Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava sau Dębica începând cu 16 inci, cu montare în service-ul Premio
✅ Primești codul promoțional la casă.
✅ Înregistrează-te prin introducerea codului primit pe www.mypremio.eu sau prin SMS în decurs de 7 zile de la data achiziției.
Bucură-te de călătorie!
Verifică Termenii și Condițiile pe www.premio.ro