Auto Class - Anvelope și Servicii

Ai nevoie de ajutor?
Sună la 0251 458 325 sau

SERVICII AUTO

Noi suntem Auto Class,
Oferim mobilitate din 2005!

Încă de la primul contact cu personalul de recepţie clienţii vor putea observa cât de important este pentru noi ”omul”.

Promptitudinea, respectarea angajamentelor şi spaţiul special creat pentru clienţii noştri (sala de aşteptare) sunt doar câteva din argumentele noastre.

Explicaţiile clare şi corecte pentru intervenţiile din service, diagnosticarea corectă şi fără costuri ascunse, interesul pentru a obţine cel mai bun raport calitate/preţ la piese şi accesorii, consilierea şi serviciile de calitate dovedesc de asemenea respectul şi responsabilitatea asumată faţa de clienţii noştri.

Servicii Mecanică

Auto Class pune la dispoziţia clienţilor şase posturi de lucru mecanică, GEOMETRIE ROŢI unde lucrează o echipă de specialişti cu multă experientă în service multimarcă.

Spaţiul de mecanică este dotat cu 6 elevatoare, stand geometrie

Datorită dotărilor de ultimă generaţie şi a personalului specializat se pot executa toate operaţiunile de mecanică, reparaţii motoare, reparaţii cutii viteză, teste de frânare, teste amortizoare până la diagnoza computerizată. Executăm reparaţii complete pentru autoturisme, autoutilitare şi autovehicule 4x4.

Verificarea eficacității frânei și amortizoarelor

Siguranţa conducătorilor auto şi a pasagerilor este vitală pentru noi:

 • Fiecare maşină trece printr-un test de frânare după ce se intervine la orice piesă din ansamblul de frânare: se realizează automat un test pe standul de frâne.
 • În momentul în care se intervine la orice piesă din sistemul de direcţie se face automat verificarea geometriei de direcţie.
 • În urma acestor teste se elibereaza certificate de conformitate avizate metrologic.
 • Umflarea cu azot a roţilor este oferită cu titlu gratuit tuturor clienţilor noştri pentru reducerea la minim a riscului de explozii, a uzurii premature şi a deformării aerului din anvelopă la temperaturi extreme.
 • Preţuri atractive atât la piese cât şi la manoperă.
 • Pentru orice piesă departamentul de aprovizionare emite informări de preţ folosind platforma online catre toţi acesti importatori şi se alege cel mai bun raport calitate preţ într-un interval de timp optim unei intervenţii rapide. Preţul pe manoperă este de asemenea cel mai bun în raportul calitate/preţ.
 • Echipamente de ultimă generaţie.
 • O linie tehnologică completă pentru un service multimarcă care să asigure o intervenţie rapidă şi corectă.
 • În service-ul nostru au fost aduse cele mai bune tehnologii din domeniu: utilaje noi, mărci renumite, investindu-se astfel considerabil într-un service auto de calitate.

Piese, jante, staţii radio, lubrifianţi şi accesorii auto

Toate produsele comercializate de AUTO CLASS provin din parteneriate cu companii de prestigiu din toată lumea, comercializăm produse de origine şi produse aftermarket.

Diagnoza computerizată cu aparatura de ultimă generație

Detinem aparatura de diagnosticare computerizata multimarca, iar personalul este din cel mai specializat in domeniu.

Service independent autorizat în rețeaua BMW

Auto Class îţi stă la dispoziție pentru revizii, reparații, diagnoze și orice altă lucrare pentru autovehiculul tău marca BMW!

 • Auto Class este licenţiat BMW în reţeaua operatorilor independenţi
 • Auto Class efectuează diagnoză originală BMW
 • Auto Class este autorizat să introducă în portalul BMW toate operațiile de întreținere și reparare
 • Vizualizarea istoricului BMW

Anvelope

Auto Class este partener autorizat pentru producători de renume mondial: GOODYEAR-DUNLOP-FULDA-SAVA-DEBICA-MICHELIN-BFGOODRICH-TIGAR.

Renumele acestor producători demonstrează orientarea firmei către produse şi servicii de calitate. COMANDA ONLINE ANVELOPE

Hotel anvelope

Depozitare anvelope pe perioada unui anotimp. La schimbarea anvelopelor vehiculului dumneavoastră, vom fi bucuroşi să le depozităm. Serviciul include verificarea stării anvelopelor, măsurarea înălţimii căii de rulare reziduale în mm, depozitarea corectă a setului de anvelope (inclusiv a jantelor), înregistrarea si eliberarea acestora unei persoane autorizate.

Tractari auto

Asigurăm asistenţă tehnică rutieră specializată non-stop cu o capacitate de tractare până la 3,5 tone.

Datorită unei logistici foarte bine pusă la punct răspundem prompt solicitărilor, asigurând un timp optim de intervenţie.

Asistență rutieră 24/7

AUTO CLASS prin partenerul său A24 lansează în premieră pentru România cardurile de asistenţă rutieră FĂRĂ LIMITĂ DE INTERVENŢII, cu cea mai vastă acoperire geografică la care s-ar putea aventura un conducator auto şi cel mai mare număr de servicii de asistenţă rutieră la care ne-am putut gândi!